ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

11/12

Τεχνολόγος Τροφίμων (Καβάλα)

  • Παραγωγή / Διαχ. Ποιότητας
  • Καβάλα
  •  

Δημοσιεύθηκε πριν 2 εβδομάδες

  • Πλήρης Απασχόληση
  •  
  •  

 

ΒΙΚΡΕ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Ο τεχνολόγος τροφίμων ασχολείται με την παραλαβή, τη συσκευασία, τη μεταφορά , την αποθήκευση και τον έλεγχο της ποιοτικής κατάστασης των τροφίμων. Επιβλέπει ακόμη τις εργασίες για την επεξεργασία των πρώτων υλών ζωικής προέλευσης και βοηθητικών υλών  από την παραλαβή τους ως τη δημιουργία του τελικού προϊόντος που διατίθεται προς κατανάλωση. Φροντίζει ακόμη για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο της παραγωγής. Τέλος έχει την επίβλεψη για την τήρηση διαδικασιών για την ομαλή λειτουργία όλης της παραγωγικής διαδικασίας. 

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

  • Ικανότητα αποτελεσματικής διαχείρισης πολλών και διαφορετικών δραστηριοτήτων στον χώρο της παραγωγής κρέατος.
  • Πτυχίο ΤΕΙ ή ΑΕΙ  (τεχνολογίας τροφίμων )
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας. Οποιαδήποτε άλλη γλώσσα θα εκτιμηθεί.
  •  Ικανότητα ομαδικής και ατομικής εργασίας
  • Ευχέρεια στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (καλή γνώση εφαρμογών MS OFFICE-ERP συστημάτων) Ιδανικά Singular Logic (Galaxy )
  • Μεθοδικότητα και προσεκτικότητα
  • Υποχρεωτική προϋπηρεσία στο αντικείμενο, ελάχιστα 3 έτη. Ιδανικά στον κλάδο κρέατος

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον
  • Προοπτική εξέλιξης
  • Συνεχής εκπαίδευση

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα έως την 31-1-2025.