ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Omilos-Spuridi-logo

ΟΜΙΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗ

Δείτε τις θέσεις εργασίας της εταιρείας (3)

Πληροφορίες

Ο Όμιλος Σπυρίδη κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του ενεργειακού εξοπλισμού και των υπηρεσιών, με πάνω από 90 χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση, διαθέτοντας 5 υποκαταστήματα Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα, Πάτρα) και 18 βάσεις συντήρησης, με στόχο το άριστο και έγκαιρο after-sales support των συνεργατών του, μέσα από μια άρτια καταρτισμένη ομάδα άνω των 220 εργαζομένων.

Ο Όμιλος Σπυρίδη είναι η  μοναδική πλήρως καθετοποιημένη εταιρεία στην Ελλάδα στον κλάδο του εξοπλισμού διακίνησης-εμπορίας καυσίμων και προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις μέσα από τις 4 εταιρείες του.

Η Σπυρίδης Α.Ε. κατασκευάζει εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα αντλίες καυσίμων για πρατήρια υγρών καυσίμων (η μοναδική εταιρεία στα Βαλκάνια) και πραγματοποιεί εξαγωγές σε πάνω από 45 χώρες παγκοσμίως. Επιπλέον, προσφέρει αυτοματισμούς και μηχανολογικό εξοπλισμό για πρατήρια υγρών καυσίμων και σταθμούς ενέργειας.

Η Πετροτέκ Α.Ε. δραστηριοποιείται στις κατασκευές και συντηρήσεις πρατηρίων υγρών καυσίμων, σε συνεργασία με όλες τις μεγάλες εταιρείες πετρελαιοειδών.

Η Neotec Energy A.E. εξειδικεύεται στην Ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας αξιόπιστους Φορτιστές Ηλεκτρικών Οχημάτων, Ηλεκτρικά Οχήματα και Φωτοβολταϊκά (PV) Πάνελ από πιστοποιημένους κατασκευαστές, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης.

Τέλος, η Αβετέλ Α.Ε. είναι κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των διαφημιστικών επιγραφών και μεταλλικών κατασκευών έχοντας στο πορτφόλιο της μεγάλα έργα Τραπεζών, Αλυσίδων Super Market, Αυτοκινητοβιομηχανιών κ.λπ.