ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

Tesco-Group-logo

TESCO GROUP

Δείτε τις θέσεις εργασίας της εταιρείας (2)

Πληροφορίες

O Όμιλος Tesco είναι μια εταιρεία συμμετοχών που δραστηριοποιείται στους κλάδους της τεχνολογίας τροφίμων και ποτών, της ενέργειας, τουρισμού & φιλοξενίας καθώς και των καλλυντικών.

Αποστολή μας είναι να υπηρετούμε με τρόπο καινοτομικό, εντατικό και εστιασμένο τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Προσφέρουμε διαρκώς καινοτόμα προϊόντα, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, στην πιο ανταγωνιστική τιμή. 

Από το 1963, ο όμιλος στηρίζεται αποκλειστικά σε δικά του κεφάλαια και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Παρά την ανάπτυξη του ομίλου μέσα στο πέρασμα του χρόνου, παραμένει μέχρι και σήμερα μία οικογενειακή επιχείρηση που έχει στο επίκεντρο τους πελάτες της αλλά και τους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτήν.

Οι άνθρωποί μας αποτελούν το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Αυτοί κάνουν πράξη το όραμά μας και χτίζουν το μέλλον του Ομίλου και της κάθε εταιρείας, ξεχωριστά.

Στόχος μας είναι η οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους ανθρώπους μας, οι οποίες στηρίζονται:

στην Αξιοπρέπεια, στο Σεβασμό,  στη Συνέπεια και στον Επαγγελματισμό

μέσα από την καλλιέργεια ενός ευχάριστου και φιλικού περιβάλλοντος εργασίας και συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης των εργαζομένων μας, τα οποία οδηγούν στη προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες και πελάτες μας και στο αναμενόμενο επιχειρηματικό αποτέλεσμα.


TFT ΑΕ

Η ελληνική εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων, με 61 χρόνια ισχυρής παρουσίας στην αγορά

Προσφέρουμε καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών για προστιθέμενη αξία στην ποιότητα και την αποδοτικότητα των γραμμών παραγωγής. Ανεξάρτητα από το πόσο μικρές ή μεγάλες είναι οι ανάγκες των πελατών μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε: προμήθεια και εγκατάσταση μηχανημάτων, ανταλλακτικά και αναλώσιμα επεξεργασίας, λύσεις συσκευασίας, εργαστηριακό εξοπλισμό, σχεδιασμό, κατασκευή και συντήρηση γραμμών παραγωγής.

Inergion ΑΕ

Παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, προσφέροντας εξοπλισμό υψηλής αξιοπιστίας, ποιότητας, επιδόσεων και υπηρεσίες εξαιρετικής τεχνικής υποστήριξης.

 

Tescosmetics ΑΕ

Παραμένουμε εδώ και μια δεκαετία Αποκλειστικός Διανομέας στην Ελλάδα της ALFAPARF MILANO PROFESSIONAL, η νο.1 Ιταλική μάρκα Επαγγελματικών Προϊόντων Κομμωτηρίου παγκοσμίως, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό και δίνοντας το δικό μας στίγμα στο χώρο του επαγγελματικού καλλυντικού.

Παράδεισος ΑΕ

Από το 1989 δραστηριοποιούμαστε στους τομείς των Ακινήτων, της Ενέργειας, του Τουρισμού και του Αθλητισμού.