ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ:

B2-Consultants-logo

B2 Consultants

Δείτε τις θέσεις εργασίας της εταιρείας (1)

Πληροφορίες

Το όνομα μας …εκθέτης2 : (μαθηματικά) ο αριθμός που σημειώνεται δεξιά και προς τα επάνω ενός συμβόλου και δείχνει τη δύναμη στην οποία αυτό υψώνεται. Πάντα πιστεύαμε στις συνέργειες και διαπιστώναμε ότι όσο πιο μεγάλη είναι η γνώση και εμπειρία των συνεργατών, τότε το αποτέλεσμα μεγαλώνει εκθετικά.  Έτσι δημιουργήθηκε το όνομά μας B(usiness) Consultants. Ξεκινήσαμε το 2001 και από τότε, με συνέπεια, γνώση και υψηλή αποτελεσματικότητα, προσφέρουμε συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα αναπτυξιακής στρατηγικής, χρηματοδοτικών εργαλείων και επιχορηγούμενων προγραμμάτων σε επιχειρήσεις. Εργαστήκαμε μεθοδικά, επίμονα και ομαδικά για να ξεκινήσουμε, να εδραιωθούμε και να αναπτυχθούμε με ασφάλεια. Όπως κάνετε και εσείς. Στεκόμαστε δίπλα σας με τις ίδιες αρχές και αξίες που επιλέξαμε από τα πρώτα μας βήματα. Με εντιμότητα, ευθύτητα, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, ακεραιότητα και σεβασμό στην προσπάθεια σας.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Επενδυτικά σχέδια

Μελετάμε, συντάσσουμε, καταθέτουμε, παρακολουθούμε και ολοκληρώνουμε τα επενδυτικά σχέδια που αναλαμβάνουμε. Η εμπειρία μας εξασφαλίζει τη δική σας ευκαιρία ανάπτυξης.

Μετασχηματισμός επιχειρήσεων

Γνωρίζουμε πώς να ανταποκριθούμε σε κάθε επιχειρηματική σας πρόκληση και σας προτείνουμε τεχνολογικές λύσεις που θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια στον ψηφιακό μετασχηματισμό και στην ενσωμάτωση του Industry 4.0.

Υποστηρικτικές υπηρεσίες

Δουλεύουμε μαζί σας για την προσαρμογή της επιχείρησής σας στο κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας, ασφάλειας προσωπικών δεδομένων και ενσωμάτωσης συστημάτων διαχείρισης ποιότητας.